Ytterligare information

Ytterligare information

Har du funderingar på hur vår verksamhet ser ut? Vi har försökt samla så mycket information som möjligt här, men har du trots denna fortfarande frågor så kan du kontakta oss direkt för svar.

Tass in – Tass ut är ett nyöppnat hunddagis med plats för cirka 20 hundar dagtid, och förväntas att ha plats för hunder på nattis i framtiden.

Vi kommer till våren att bygga en rastgård på baksidan av huset. Där kommer det att finnas ett antal byggda takklädda platåer som hundarna kan hoppa upp på, samt uterum med tak och golv där hundarna kan komma undan regn, vila eller ligga i skugga.

Rastgården kommer att vara ett komplement till två promenader och andra aktiviteter, för de hundar som vill ha mer utrymme och möjlighet att vara ute längre stunder. Hundarna kommer alltid att vara under uppsikt under tiden i rastgården. Vi kommer även att bygga staket runt ingången till dagis så snart som våren har kommit. Detta för att ha ett säkert utrymme utanför ytterdörren.

På för- och eftermiddagarna tar vi olika promenader med hundarna. Under dagarna kommer vi att på olika sätt aktivera din hund med olika lekar: sök, lydnad, agility, m.m. Vi promenerar med alla hundar på eftermiddagen så att din hund är rastad vid utlämningen.

Vi skolar in hundarna gradvis med varandra och låter dem lära känna varandra i små grupper. Fungerar det direkt vid inskolningen så kan hunden, om husse och matte vill, omedelbart stanna längre än enbart för- eller eftermiddag.

Boxarna är inredda med liggunderlag så att de hundar som gillar att bädda kan göra det. Boxarna städas varje dag under dagtid, då hundarna är ute och promenerar.

Vid våra promenader har vi alltid hundarna kopplade. Vi har inga lösa hundar och samma regel gäller alla hundägare som vistas på parkeringsplatsen och hunddagisets närområde.

Vi hoppas att du nu har fått mer klarhet i hur hunddagiset är uppbyggt.

 

Välkommen med din hund!

Kontakta Gyllene Tassen

Du är välkommen att kontakta oss på telefonnummer 076-784 15 32 för mer information.

Du kan även använda nedanstående formulär för att skicka ett e-mail till gyllenetassen@migeo.nu.


Vi är medlemmar i/samarbetar med: