Gyllene Tassen

Gyllene Tassen, tidigare Tass in –Tass ut, är ett hunddagis på Sätra i Gävle, för dig som söker heltids- eller deltidsplatser för din hund. Heltid innebär fem dagar per vecka, måndag till fredag, och deltid innebär tre dagar. Om behovet finns så kommer vi även att ha öppet på helger och nätter.

Hunddagiset har både parkering och busshållplats nära till hands: titta gärna förbi med din hund och besök oss. Se hur vår lokal ser ut och hör hur vi arbetar med hundarna under dagistiden. Vi är ett hunddagis som vill ha aktivitet för din hund under dagarna: promenader, annan utomhusaktivitet och mycket sällskap är viktiga inslag hos oss.

Hundarna får under inomhustiden vara i rymliga boxar, med bekväm inredning att ligga på. Hos oss får din hund förstås gå ut på promenader på både förmiddagen och eftermiddagen och har alltid tillgång till färskt vatten.

Vi strävar också att anpassa våra tjänster efter matte och husses önskemål.

Du som är intresserad av att jobba eller praktisera hos oss, hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta lite om dig själv och din erfarenhet av hundar så hör vi av oss.

Vi är godkända av Byggnads- och miljönämnden och Länsstyrelsen, samt medlemmar i Svenska Kennelklubben (SKK) och hunddagisföreningen.


Hjärtligt välkomna!

Vi finns även på Facebook.

Kontakta Gyllene Tassen

Du är välkommen att kontakta oss på telefonnummer 076-784 15 32 för mer information.

Du kan även använda nedanstående formulär för att skicka ett e-mail till gyllenetassen@migeo.nu.


Vi är medlemmar i/samarbetar med: