Gyllene Tassen

Gyllene Tassen

Om Gyllene Tassen

Gyllene Tassen är ett hunddagis grundat 2014 på Sätra i Gävle, för dig som söker heltids- eller deltidsplatser för din hund.

Heltid innebär upp till fem dagar per vecka, måndag till fredag, och deltid innebär upp till tre dagar.

Vi är ett hunddagis som vill ha aktivitet för din hund under dagarna: viktiga inslag hos oss är promenader på både för- och eftermiddagen, lek vid mån av tid i vår hundgård.

Vi driver även hundpensionat utanför ordinarie öppettider. Se tjänster och priser för mer information.

Vi är godkända av Byggnads- och miljönämnden och Länsstyrelsen, samt medlemmar i Svenska Kennelklubben (SKK) och hunddagisföreningen.

Hitta oss

Hunddagiset har både parkering och busshållplats nära till hands. Titta gärna förbi med din hund och besök oss: se hur vår lokal ser ut och hör hur vi arbetar med hundarna under dagistiden.

Vi befinner oss på Sätrahöjden 14, bakom Sätra Livs och ca 400 meter ifrån Gavlerinken.

Notera att samtliga hundar ska vara kopplade när de hanteras i samband med vårt hunddagis, oavsett om de hanteras av vår personal eller sina ägare.

Karta

Klicka på kartan för en större bild.

Inne på hunddagis

Hundarna får under inomhustiden vara i rymliga boxar med bekväm inredning att ligga på och tillgång till färskt vatten. Vi har totalt 16 boxar, inklusive ett större rum där ett flertal mindre hundar får umgås samtidigt.

Alla hundar skolas in gradvis på för- eller eftermiddagen så att de lär känna varandra i mindre grupper. Om det fungerar bra direkt vid inskolningen kan en hund efter husse och/eller mattes önskan omedelbart stanna längre.

Vi strävar också att anpassa våra tjänster efter matte och husses önskemål.

Praktik

Du som är intresserad av att praktisera eller arbetsträna hos oss, hör av dig till info@migeo.nu och berätta lite om dig själv och din erfarenhet av hundar så hör vi av oss.