Om oss

Om oss


Migeo ekonomiska förening är ett arbetsintegrerande socialt företag med säte i Gävle och verksamheter även i Skutskär och Sandviken. Vårt mål är att ta vara på alla människors arbetsförmåga och under våra tak finns många olika verksamheter: det är i dessa verksamheter som varor produceras och tjänster utförs.


Migeo fungerar som gemensam nytta, service och en trygg ram för vardagen: därför kan du hos oss hitta allt från hunddagis och cykelverkstad till kläder och café.


Historia


Migeo som företag startades i december 2014 i Gävle av en grupp med en mängd olika bakgrunder och yrkeserfarenheter. Vissa av oss kom direkt från yrkesverksamhet medan andra hade haft perioder utanför det ordinarie arbetslivet bakom sig. Vi slog då upp portarna för vår första lokal på Sätrahöjden 14 vid månadsstarten.


Med stöd från Work for you, som stod för utbildning inom arbetsintegrerande sociala företag, och Arbetsförmedlingen grundades Migeo som en fristående ekonomisk förening där medlemmarna tillsammans äger och styr företaget.


Migeo expanderade den 6:e november 2017 till Skutskär då vi öppnade Café Samvaron på Centralgatan 2. Precis som i Gävle utökades verksamheten snabbt till att täcka ett mångfald av tjänster och produkter.


Den 1:a december 2018 utökades vårt verksamhetsområde till Sandviken då vi välkomnade cykelverkstaden på Svarvargatan 26 från det arbetsintegrerande sociala företaget Miceo till vår familj. Denna verkstad drevs sedan fram till den sista december 2021, då verksamheten lades ned.


Café Samvaron och resten av Migeos verksamheter i Skutskär slog upp dörrarna till den nya lokalen på Centrumgatan 15 i början av augusti 2019.


Övrig information


Org.nr: 769628-6587


Registrerad för moms och skatt.


Hos oss kan ni betala med kontanter, kredit-/betalkort, Swish eller faktura.


  • Vi tecknar kollektivavtal genom medlemskap i arbetsgivarföreningen KFO.


  • Vi är medlemmar i intresseorganisationen Skoopi.


  • Vi finns på Nytta.org; en marknadsföringskanal för sociala företag.


  • Vi är registrerade hos Sofisam; en kunskapsbank och inspirationskälla för ASF.

Välkommen till Migeo!

 

Migeo är ett arbetsintegrerande socialt företag med säte i Gävle och målet att ta vara på alla människors arbetsförmåga.

 

Vi finns i Gävle på Sätrahöjden 14 och i Skutskär på Centrumgatan 15, och tillhandahåller ett flertal tjänster och produkter.

Kontakta oss


Varje verksamhet hos Migeo har ett eget kontaktformulär på deras egna sidor, men har du frågor eller synpunkter om företaget i sig kan du nå oss här: